Naar boven

Xsensible Schoenen Beuningen - Wijchen - Druten

Voor Xsensible schoenen kunt u terecht bij Schoenmode Verploegen nabij Nijmegen. De ontwerpen van dit Nederlandse merk zijn gericht op een optimale voetbalans. Bovendien knellen de schoenen niet vanwege het gepatenteerde stretchleer. Deze twee kenmerken maken Xsensible schoenen perfect voor mensen die snel last hebben van hun voeten. Wij verwelkomen u graag in een van onze winkels in Druten, Wijchen of Beuningen.

Buitengewoon loopcomfort met Xsensible schoenen
De schoenen van Xsensible, die u nabij Nijmegen koopt, staan bekend om hun unieke gepatenteerde stretch technologie. De buitenlaag is van echt leer en de binnenlagen bestaan uit verschillende lagen stretchleer. Dit zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid waardoor u zeker bent van een optimaal loopcomfort. Wij hebben verschillende modellen schoenen van Xsensible in ons assortiment opgenomen waardoor u zeker slaagt voor een nieuw paar schoenen!

Xsensible stretchwalker concept
Xsensible staat voornamelijk bekend om het Stretchwalker concept, ontwikkeld in Japan. Het land dat tradities en kennis in ere houdt voor het juiste evenwicht tussen lichaam en geest. De oorsprong van deze schoenen is dan ook gebaseerd op het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper ‘Ippon-ba geta’,waarbij de hak in het midden van de zool zit. Daardoor verbetert je houding en neemt de belasting op je knieën, onderrug en schouders af. Je voelt direct verschil als je de schoenen aantrekt. In het begin was het model alleen een succes in Japan, maar in 2013 verwerkten we trends en innovaties die nog beter aansluiten bij de behoeften van de Nederlandse markt. 

De oplossing voor hielspoor
Door deze bijzondere technologie zijn de schoenen uitermate geschikt voor mensen die last hebben van hielspoor. Laat je bij de podotherapeut informeren en adviseren over de beste schoenen geschikt voor jouw voeten. 

Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van stretchleer
Stretchleer is bedacht door Jan Krol, hij runde op dat moment ons moederbedrijf Nimco. Nimco is nog steeds wereldspeler in de Orthopedie; comfort en maatwerk zijn altijd het uitgangspunt geweest. Stretch werd al veel toegepast in de kledingindustrie, maar waarom nog niet in schoenen? Een eureka moment voor Jan Krol, hij onderzocht meteen verschillende samenstellingen en technieken van leer. Hij kwam bij de huidige combinatie van lagen uit en vroeg hier patent op aan. De techniek maakt het mogelijk dat dit Stretchleer sterk en flexibel is en de combinatie van lagen zorgt voor de optimale pasvorm. Jongere broer Max Krol heeft Stretchleer verder uitgerold bij Xsensible. Nu is Stretchleer niet meer weg te denken uit de verschillende collecties.

Het leer is gemaakt van verschillende lagen. 
De buitenste laag is gemaakt van echt leer, dat door een speciale behandeling in Frankrijk wordt bewerkt. Het lamineren en het gebruik van de verschillende materialen hebben invloed op de rekbaarheid. Het stretchleer kan gevormd worden zoals ze zelf wensen. Dat is ideaal voor het maken van de juiste, comfortabele leest die je van ons gewend bent. Deze combinatie van lagen versterkt elkaar. Extra bijzonder aan Stretchleer? De samenstelling van lycra en latex zorgt ervoor dat het leer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Dat noemen we leer met een geheugen.
et ademend vermogen van het Stretchleer zorgt ervoor dat je voeten langer droog blijven, ook als je de schoenen lang draagt. De geavanceerde techniek die in het Stretchleer wordt verwerkt, biedt uitstekende ventilatie. 

Uitneembaar voetbed en andere voordelen
De schoenen van Xsensible die u bij Schoenmode Verploegen in de buurt van Nijmegen koopt, hebben een uitneembaar voetbed. Hierdoor zijn de schoenen geschikt voor mensen die zooltjes dragen. Daarnaast zijn de schoenen waterafstotend, ademend en zijn gemaakt van licht materiaal. 

Heb je ook de wandelcollectie van Xsensible al ontdekt?
Dat wandelen goed voor je is, hoeven we niet meer uit te leggen. Wandelen is een bezigheid die inmiddels wordt uitgeoefend door jong en oud. De ene is wat avontuurlijker ingesteld dan de ander, maar wandelen kan altijd en overal. Dat maakt het zo toegankelijk en het is een gezonde bezigheid waar je energie van krijgt. Om optimaal van de wandeling te genieten is de juiste uitrusting nodig. Ga je voor een lage, mid of hoge wandelschoen? 

Xsensible heeft daarom ook een wandelcollectie ontwikkeld, waarbij de japanse technologie wordt toegepast. Deze lichtgewicht wandelschoenen zijn gemaakt van leer in combinatie met elastisch, ademend meshmateriaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk hier de nieuwe wandelcollectie van Xsensible en laat je informeren in onze winkels.