Naar boven

Stap in de groene wereld van hartjes!

Iedereen houdt van comfortabele schoenen, maar wat als die schoenen niet alleen heerlijk zitten, maar ook vriendelijk zijn voor de planeet? Dan ben je bij hartjes aan het juiste adres! Hartjes is een merk waarbij comfort en duurzaamheid op nummer één staat. Laat ons je meenemen door de groene wereld van Hartjes, waar Hartjes staat voor lekker lopen en waarbij het merk trots is op haar duurzaamheid.

 
Een ‘’groene’’ firma
Hartjes is niet zomaar een schoenenmerk. Het is een ‘’groene’’ firma die voortdurend investeert in milieuvriendelijke productietechnieken. Het resultaat? Schoenen die niet alleen goed voor je voeten zijn, maar ook voor de planeet. Een van de opvallende kenmerken van Hartjes is het gebruik van natuurlijke materialen. De voeringen van hun schoenen zijn allemaal plantaardig gelooid en vrij van schadelijke stoffen. In de winter verwerken ze zelfs 100% zuiver scheerwol in hun bottines, wat een warme en toch ademende voering biedt voor de koudere dagen. Deze wol is niet broeierig en zorgt voor een aangenaam voetklimaat in je schoenen.
Geschikt voor huidallergieën
Maar het gaat niet alleen om de materialen. Zelfs in de lijmsoorten die ze gebruiken zijn op waterbasis en vrij van formaldehyde. Dit maakt hartjes-schoenen geschikt voor mensen met de meeste huidallergieën. Voor degenen die extreem gevoelig zijn, biedt Hartjes zelfs 100% chroomvrije schoenen, perfect voor degenen die op zoek zijn naar allergievrije opties.

 
Lichtgewicht en Flexibel
Hartjes schoenen bieden niet alleen een groet hart, maar ook een lichtgewicht en een flexibel draagcomfort. Dit wordt komt door de gummi-latexzolen en Xlite-zolen, deze zolen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Deze zolen maken de schoenen buitengewoon comfortabel en zorgen voor een natuurlijke beweging van je voeten.

Voor het ultieme comfort hebben de schoenen kurken voetbedden en andere kurkdelen vervaardigt. Dit kurkvoetbed zorgt voor een aangenaam polster onder je voeten en een droog voetklimaat in je schoen, waardoor eeltvorming en blaren worden voorkomen. De schoenen zijn ook antibacterieel behandeld, wat de gezondheid van je voeten ten goede komt. Ook zijn de schoenen van Hartjes langdurig waterdicht, dit komt doordat de boven-materialen zijn gehydrofobeerd.

 
Beschikbaar in diverse maten
Hartjes biedt een assortiment van gesloten damesschoen met maten van 3 tot 11. En sandalen van 35 tot 46. Ze begrijpen dat voeten niet allemaal hetzelfde zijn, dus bieden ze verschillende breedtes, variërend van D, G, G½, H tot K.Dus als je op zoek bent naar schoenen die niet alleen fantastisch aanvoelen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld, dan is hartjes het merk voor jou. Ben je fan geworden van dit merk? Neem dan snel een kijkje op de gehele collectie van hartjes op onze website!