Naar boven

Mephisto schoenen

Het maximale draagcomfort en traditioneel vakmanschap, dat bieden de schoenen van Mephisto. Deze schoenen worden gekenmerkt door een ongeëvenaard loopcomfort en de hoogste kwaliteit. Mephisto-schoenen passen zich perfect aan de voet aan.

Ontdek de schoentechnologie van Mephsito ‘het geheim van moeiteloos loopplezier’:
-          Deze super comfortabele schoenen met een optimale pasvorm en de unieke Soft-Air Technologie garanderen u een aangenaam en vooral moeiteloos loopplezier. Zelfs na vele uren voelt u zich in uw Mephisto schoenen nog fit en vol energie.

-          De innovatieve SOFT-AIR Technologie is het geheim van het buitengewone comfort. De flexibele, elastische en duurzame zacht SOFT-AIR tussenzool vermindert de harde schokken tot een absoluut minimum. Dit zorgt ervoor dat gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom beschermd. Het is alsof u loopt op een fluweelzacht tapijt en u voelt zelfs na vele uren nog steeds vol energie. Vermoeide voeten horen vanaf nu tot het verleden!

-          De aanpassing op het rechtop lopen vertoont de menselijke voet een hoog anatomische en functionele complexiteit. Op het meest (pijn)gevoelige deel van de voet is de Mephisto schoen voorzien van de internationaal gepatenteerde SOFT-AIR Technologie.

-          Daarnaast zorgt de SOFT-AIR TECHNOLOGIE voor een gezond en aangenaam voetklimaat. -          Harde schokken tijdens het lopen vormen voortdurend voor een belasting voor het hele lichaam. Gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom worden een heel mensenleven lang blootgesteld aan deze onnatuurlijke belasting tijdens het lopen op een harde ondergrond. De speciale schokdemping in de hiel van de Mephisto schoen zorgt voor het vermindering van deze schokken.