Naar boven

Instappers Online Bestellen

Instappers kunt u gewoon online bestellen. Ideaal als u weinig tijd heeft om langs de schoenenwinkel te gaan of als u niet in de buurt woont van een winkel. In de webshop van Schoenmode Verploegen vindt u een uitgebreide schoenencollectie met instappers van diverse merken. Nadat u heeft besteld, zorgen wij voor een snelle levering. Zo draagt u binnen korte tijd al uw nieuwe schoenen!

Instappers online bestellen: hoe werkt het?
In onze schoenencollectie hebben wij een diverse instappers voor zowel dames als heren opgenomen. Het online bestellen van instappers in onze webshop is heel eenvoudig. Is uw oog op een paar schoenen gevallen? Plaats deze dan in het winkelmandje. Vervolgens doorloopt u het bestelproces en vult u enkele gegevens in, zoals het adres waar de bestelling naartoe wordt gestuurd. Daarna betaalt u veilig via iDEAL waarna uw bestelling is voltooid. De rest is aan ons. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen wordt geleverd. En bestelt u voor meer dan €49,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.

Vragen? Bel gerust!
Heeft u nog vragen over het bestelproces? Of wilt u meer informatie ontvangen over de instappers die u online kunt bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)24 677 2092.

Dames instappers