Naar boven

Gabor Schoenen Nijmegen

Comfortabele Gabor schoenen vindt u bij Schoenmode Verploegen in de buurt van Nijmegen, namelijk in Wijchen, Beuningen en Druten. Of u nu schoenen zoekt waar u een hele dag op kunt lopen of nette pumps met een opvallende kleur: het aanbod is zeer uiteenlopend. Voor welke schoenen kiest u?

Gabor schoenen met hippe designs vindt u nabij Nijmegen
Het Duitse merk Gabor staat bekend om haar uitmuntende kwaliteit schoenen waarbij het comfort voor een perfecte pasvorm zorgt. Dit wordt gecombineerd met hippe designs voor verschillende doelgroepen. In de collectie Gabor schoenen van Schoenmode Verploegen, gevestigd dichtbij Nijmegen, vindt u onder andere:

Enkellaarsjes
Pumps
Sneakers
Slippers
Heeft u in onze winkel in de regio Nijmegen de Gabor schoenen gevonden die u altijd al heeft willen hebben? Maak dan uw outfit compleet met een mooi accessoire, zoals sieraden of sokken.

Komt u binnenkort langs?
Dankzij een uitgebreide schoencollectie met diverse merken vindt u bij Schoenmode Verploegen de schoenen die u zoekt. Wij heten u van harte welkom in een van de winkels in Beuningen, Druten of Wijchen die van maandag tot en met zaterdag zijn geopend. Heeft u vragen over Gabor? Of wilt u meer weten over een specifieke schoen? Bel dan even naar +31(0)24 677 2092.

Bekijk de collectie