Naar boven

DL Sport Online

Schoenen van DL Sport bestelt u eenvoudig online bij Schoenmode Verploegen. Het Italiaanse merk produceert sneakers, gympen en andere sportieve schoenen die een uitstekend draagcomfort bieden. De schoenen zijn de perfecte combinatie tussen modieuze en sportieve invloeden waardoor ze voor iedereen geschikt zijn. De binnenzolen zijn uitneembaar, waardoor u uw eigen zool kunt dragen voor extra comfort.

Trendy en comfortabele schoenen van DL Sport bestelt u online
DL Sport kijkt bij het ontwerpen van nieuwe schoenen naar de nieuwste trends en past deze toe op de sportieve look van de schoen. Hierdoor zijn de schoenen zowel trendy als comfortabel. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van uitstekende materialen, zoals textiel, leder en suède. In de online shop van Schoenmode Verploegen treft u een veelzijdige collectie van DL Sport. Heeft u de een paar gevonden dat voldoet aan uw wensen? Dan bestelt u deze in de webshop waarna wij zorgen voor een correcte levering binnen 3 werkdagen.

Ook voor spoedbestellingen
Zit er spoed achter uw bestelling? Neem dan gerust even contact met ons op via +31(0)24 677 2092. Wij schakelen snel waardoor we u graag een aantal mogelijkheden voorleggen. Vragen over het online bestellen van DL Sport schoenen? Ook dan belt u naar het bovenstaande telefoonnummer.

Bekijk de collectie