Naar boven

Xsensible Schoenen Nijmegen

Voor Xsensible schoenen kunt u terecht bij Schoenmode Verploegen nabij Nijmegen. De ontwerpen van dit Nederlandse merk zijn gericht op een optimale voetbalans. Bovendien knellen de schoenen niet vanwege het gepatenteerde stretchleer. Deze twee kenmerken maken Xsensible schoenen perfect voor mensen die snel last hebben van hun voeten. Wij verwelkomen u graag in een van onze winkels in Druten, Wijchen of Beuningen.

Buitengewoon loopcomfort met Xsensible schoenen die dichtbij Nijmegen verkrijgbaar zijn
De schoenen van Xsensible, die u nabij Nijmegen koopt, staan bekend om hun unieke gepatenteerde stretch technologie. De buitenlaag is van echt leer en de binnenlagen bestaan uit verschillende lagen stretchleer. Dit zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid waardoor u zeker bent van een optimaal loopcomfort. Wij hebben verschillende modellen schoenen van Xsensible in ons assortiment opgenomen waardoor u zeker slaagt voor een nieuw paar schoenen!

Uitneembaar voetbed en andere voordelen
De schoenen van Xsensible die u bij Schoenmode Verploegen in de buurt van Nijmegen koopt, hebben een uitneembaar voetbed. Hierdoor zijn de schoenen geschikt voor mensen die zooltjes dragen. Daarnaast zijn de schoenen waterafstotend, ademend en zijn gemaakt van licht materiaal. Wilt u meer weten over Xsensible? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)24 677 2092.

Bekijk de collectie