Naar boven

Trendy topic; De modekleuren van dit voorjaar

Het kleurenpallet in de mode wereld is definitief omgeslagen. We gaan dit voorjaar duidelijk van sombere witte en zwarte kleuren voornamelijk naar felle kleuren en mooie pasteltinten. Vorig jaar zagen we de eerste kleurrijke schoenen al langskomen en ook het afgelopen winterbeeld was kleurrijk. Naast de kleding kijkt ook niemand meer op als jij in je roze, paarse, gele groene of blauwe schoenen naar je werk gaat. Wij hebben die verschillende modekleuren in combinatie met diverse stijlen voor je op een rijtje gezet.

1.      De regenboog voorbij
Kleuren als Fris groen, Kristalroze, Fuchsia, Dieprood en Vitamnisch oranje passeren het kleurenpallet in de verschillende schoenen.
Bij dit thema is niets meer te gek dit voorjaar. De meeste opvallende kleuren sneakers en schoenen zijn gecombineerd met verschillende kleurvakken.
Een aantal voorbeelden hiervan zie je onderstaand;Naast de sneakers zien we ook veel kleur terug in de sandalen en sleehakken.
De basis kleuren worden vervangen voor de felgekleurde schoenen, prachtig te combineren onder zomerse gekleurde pakken en jurken.
Een aantal voorbeelden hiervan;
2.      Eenvoud in pastels
De tweede veel voorkomende kleurgroep zijn de pastels. Opvallend is dat de complete schoen uit dezelfde kleur bestaat.
De sneakers hebben veel weg van de bekende runners, met de sportieve kant. Vooral de kleuren lila (ook wel licht paars), pastelblauw en lichtroze zijn veelvoorkomende kleuren.
De elegante schoenen zijn gemaakt van mooie, rijke suéde materialen in verschillende pasteltinten.
Vooral de kleuren kristalroze, ook wel het poederige zachtroze en vanillecrème, ook wel een romige vanillekleur die soms wat oranje neigt nemen de overhand.
Deze kleuren zijn prachtig te combineren onder verschillende kledingsets in pasteltinten 


3.      Diepe exotische kleuren
Dieprood, exotisch groen en klassiek blauw zijn de drie veelvoorkomende kleuren die niet nieuw zijn in het modebeeld.
Deze type schoenen hebben de wow-factor. De rijke kleuruitstralingen worden vaak gecombineerd bij verschillende kledingstijlen, van elegant tot aan casual-chique.
Laat je inspireren en bekijk alvast onderstaande voorbeelden:


 

 


De conclusie van dit hele verhaal is dat we al met al gaan voor vrolijke, dynamische en frisse kleuren dit voorjaar.
We combineren ze naar hartenlust of wisselen ze af met zachte klassiekers. Het voorjaar wordt iniedergeval kleurrijk.