Naar boven

Timberland schoenen Nijmegen

Zoekt u Timberland schoenen in de buurt van Nijmegen? Omdat u stevige schoenen zoekt voor een stedentrip? Of omdat u warme schoenen wilt voor de winter? Kom dan eens langs bij Schoenmode Verploegen in Druten, Wijchen of Beuningen. In onze uitgebreide schoenencollectie vindt u zeker een paar schoenen dat voldoet aan uw wensen.

Kies voor stijlvol en stevig, kies voor Timberland schoenen die nabij Nijmegen verkrijgbaar zijn

In de schoenencollectie van Timberland zijn onder andere veterboots, laarzen en sneakers opgenomen. Deze schoenen zijn goed te herkennen aan hun stijlvolle en tegelijkertijd stevige uitstraling. Dankzij het diepe profiel en de comfortabele pasvorm is het de ideale schoen voor een stevige wandeling in de natuur. Ook passen de schoenen uitstekend bij een casual outfit die u draagt naar het werk of naar school. Bij Schoenmode Verploegen in Druten, Wijchen en Beuningen, nabij Nijmegen, treft u een divers aanbod aan Timberland schoenen voor zowel dames, heren als kinderen.

Komt u uw nieuwe schoenen passen?
Als u stevige schoenen zoekt met een comfortabel ligbed, is Timberland het merk dat u zoekt. Komt u binnenkort bij ons in de buurt van Nijmegen langs om Timberland schoenen te passen? Wij heten u van harte welkom in een van onze winkels. Bij vragen of voor meer informatie over het merk belt u naar +31(0)24 677 2092.

Bekijk de collectie