Naar boven

Bestellen en bezorgen

Het online aanbod van Schoenmode Verploegen bestaat uit dames- en herenschoenen. Op onze webshop zijn 90% van de artikelen weergegeven. Het complete aanbod staat in onze drie winkels. Helaas zijn deze winkels gesloten tot 19 januari, maar gelukkig hebben we onze webshop nog! Onderstaand staat alle informatie vermeld met betrekking tot de online bestellingen en leveringen.

Bezorging door POSTNL:
Uw bestelling wordt gratis thuis afgeleverd door POST NL. Zodra de verzending verzonden is ontvangt u een track & trace code waarmee het pakket te volgen is. Bent u op het moment van bezorgen niet aanwezig, dan zal er een briefje in de brievenbus terecht komen. Op dit briefje staat vermeld dat de schoenen bij de buren zijn geleverd of eventueel in uw schuur zijn geplaatst.

Bezorging door Schoenmode Verploegen:
Wanneer u aankopende periode schoenen, pantoffels, wandelschoenen of overige schoenen wilt passen, komen wij deze bezorgen.
U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens, dan komen wij gerust even langs:
E-mail:             info@schoenmodeverploegen.nl
Tel:                  06-10582264
Webshop:        www.schoenmodeverploegen.nl

Levertijd:
Van maandag t/m zaterdag is voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit geldt alleen op werkdagen en als de artikelen op voorraad zijn.
Heeft u spoed bij de bestelling? Bel gerust even naar één van onze filialen om na te vragen wanneer de bestelling daadwerkelijk wordt
verstuurd of wanneer u in de buurt woont brengen wij de bestelling bij u langs.

Verzendkosten:
Verzenden is gratis!

Retourneren:
De uitleg over het retourneren van de schoenen kunt u vinden onder het kopje ‘retour sturen’ bovenaan de pagina.

Reserveren is binnenkort mogelijk.
Wordt vervolgd.