Naar boven

Bestellen en bezorgen

Het online aanbod van Schoenmode Verploegen bestaat uit dames- en herenschoenen. Op onze webshop zijn 90% van de artikelen weergegeven. Het complete aanbod staat in onze drie winkels. Onderstaand staat alle informatie vermeld met betrekking tot de online bestellingen en leveringen.

Bezorging:
Uw bestelling wordt thuis afgeleverd door POST NL of, als u hiervoor gekozen heeft, kunt u de bestelling ophalen in één van onze filialen (gratis). Zodra de verzending verzonden is ontvangt u een track & trace code waarmee het pakket te volgen is.

Bent u op het moment van bezorgen niet aanwezig, dan zal er een briefje in de brievenbus terecht komen. Op dit briefje staat vermeld dat de schoenen bij de buren zijn geleverd of eventueel in uw schuur zijn geplaatst.

Levertijd:
Van maandag t/m zaterdag is voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit geldt alleen op werkdagen en als de artikelen op voorraad zijn.
Op zondag geldt de levertijd 1-3 werkdagen i.v.m. de winkelbezetting op deze dagen. Heeft u spoed bij de bestelling? Bel gerust even naar één van onze filialen om na te vragen wanneer de bestelling daadwerkelijk wordt verstuurd.

Verzendkosten:
Voor bestellingen boven de €49,- worden geen verzendkosten gerekend. Dus verzenden van artikelen is dan gratis!

Retourneren:
De uitleg over het retourneren van de schoenen kunt u vinden onder het kopje ‘retour sturen’ bovenaan de pagina.

Liever passen in een schoenenwinkel?
Heeft u uw favoriete schoenen op de webshop gezien, maar wilt u ze toch liever passen voordat u ze bestelt? Neem dan even contact op met één van de winkels zodat wij deze schoen voor u apart kunnen zetten in het gewenste filiaal. U kunt ze dan komen passen in het gewenste filiaal en weet u zeker dat uw maat voor u klaarstaat. Uiteraard staan we in de winkels altijd voor u klaar met een deskundig advies over maten, pasvorm en onderhoud.