Boven de €49,- gratis verzending.

Winkelwagen€ 0,00
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Baby schoentjes

Natuurlijk is het leuk als u voor uw baby ook schoenen van een mooi merk kunt kopen. Maar veel babyschoentjes zijn van onbekendere merken, waardoor de kwaliteit ook niet altijd gewaarborgd kan worden. Bij Schoenmode Verploegen is dat anders. Wij hebben leuke baby schoenen van het merk Shoesme. Deze zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en de leukste printjes. Wij hebben schoenen in het assortiment met trendy luipaardprint of met een mooie bloemenprint. Ook voor jongens zijn er stoere babyschoenen van het merk Shoesme en van Develab.

De leukste baby merk schoenen met bijpassend mutsje

Bij Schoenmode Verploegen hebben we ook hippe Timerland schoenen voor uw baby. Deze worden geleverd met een schattig bijpassend mutsje. Wil je ook zulke leuke schoenen voor je kindje? Kom dan langs in een van onze winkels in Wijchen, Beuningen (Gelderland) of Druten. Natuurlijk zijn alle baby merk schoenen ook verkrijgbaar in onze webshop. Zo bestelt u eenvoudig de mooiste schoentjes voor uw kindje.

Het beste advies bij het kopen van schoenen voor uw baby

Het verkopen van baby schoenen is een vak apart, ook al is het een goed merk. De pasvorm is extra belangrijk en ook moeten de schoenen goed zitten, zodat uw kindje de schoenen niet al te gemakkelijk uit kan doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als de schoenen kwijt zouden raken. Heeft u advies nodig? Bel dan +31 (0)24 677 2092.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.